Revitol Stretch Mark Prevention – Solutia impotriva vergeturilor in sarcina

martie 28, 2014 12:52 pm Publicat de Lasă un comentariu

 

download

In timpul sarcinii, vergeturile apar daca pielea este mai intinsa decat ii permite elasticitatea sau din cauza cresterii excesive in greutate. Vergeturile aparute in timpul sarcinii rareori dispar complet, ramanand ca niste urma sidefii. Simptomele vergeturilor in timpul sarcinii se prezinta ca niste semne rosii care apar uneori pe pielea coapselor, a abdomenului sau a sanilor.

Se recomanda sa evitati cresterea prea rapida in greutate si masarea pielii cu o crema emolienta.

Una dintre cele mai bune creme antivergeturi este crema Revitol Stretch Mark Prevention, fapt relatat si de miile de comentarii pozitive din intreaga lume.

Revitol este mai mult decat o simpla crema antivergeturi, promovand totodata o piele sanatoasa. Prin aplicarea acestei creme nu numai ca veti elimina vergeturile, de asemenea, veti da pielii substantele nutritive de care are nevoie pentru a deveni sanatoasa. Crema Revitol antivergeturi imbogateste productia de colagen si elastina din organism, oferind astfel o stralucire pielii si si ajutand la restabilirea sanatatii organismului, ceea ce inseamna eliminarea vergeturilor mai rapid. Crema va face ca vergeturile sa fie cat mai putin vizibile si sa scapati de ele in cateva saptamani de la utilizare.

Unul dintre ingredientele principale si foarte puternice pe care il contine aceasta crema este Squalene, un ulei care ajuta la mentinerea sanatatii pielii. Alte ingrediente pe care le contine aceasta crema sunt  vitamina E si uleiul de seminte de struguri care ajuta la consolidarea colagenului si elastinei pielii. Vitamina D3, derivat natural al vitamine D ajuta la crearea de celule noi, sanatoase.

Crema poate fi aplicata pe orice parte a corpului afectata de vergeturi, se absoarbe rapid in piele. Este foarte usor de folosit, tratand nu numai vergeturile existente, dar si prevenind aparitia in viitor a acestor semne inestetice. Din moment ce include numai ingrediente naturale, crema Revitol Stretch Mark Prevention poate fi utilizata pe tot parcursul sarcinii pentru a preveni vergeturile care apar in aceasta perioda.

antivergeturi

Categorisit în: Vergeturile in timpul sarcinii

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>