Incercati sa concepeti un baiat sau o fata?

mai 23, 2014 11:18 pm Publicat de Lasă un comentariu

Daca incercati sa concepeti un baiat sau o fata, mai jos gasiti cateva sfaturi distractive care va vor ajuta sa inclinati balanta. Cu toate ca acestea nu se adeveresc tot timpul, veti ramane cu sentimentul de satisfactie stiind ca ati incercat.

Pentru o fata

Potrivit metodei Shettles dezvoltata de Dr. Landrum Shettles in anii 1960, cromozomul X (fata) “calatoreste” mai lent decat cromozomul Y (baiat), deci, traieste mai mult. Asa ca daca va doriti sa concepeti o fata, nu asteptati pana la ovulatie.

 600_ttc_girl1_its_all_in_the_timing

 Pentru un baiat

Unele siropuri pentru tuse contin un ingredient numit guaifenesin care ajuta la subtierea mucoasei din corp, inclusiv pe cea cervicala. In acest fel se usureaza accesul spermei catre ovul. Se presupune ca guaifenesinul este mai favorabil pentru cromozomul Y (baiat).

600_ttc_boy1_medicine_cabinet

 Pentru o fata

Evita orgasmele. Orgasmele femeii duce sperma mai aproape de cervix, astfel cresc sansele conceperii unui baiat deoarece cromozomii Y sunt mult mai rapizi.

600_ttc_girl2_say_no_to_the_big_o

 Pentru un baiat

Mancarurile acide omoara cromozomii Y, asa ca daca incercati sa concepeti un baiat evitati aceste alimente si urmati o dieta alcalina bogata in sodiu si potasiu (smochine, lamai, cirese, linte, avocado, laptisor de matca, migdale, morcovi, ridiche rosie, sfecla rosie etc.).

600_ttc_boy2_acid_trip

 Pentru o fata

Calendarul chinezesc presupune aflarea sexului copilului in functie de data nasterii mamei si data conceptiei. Asa ca, daca dupa calendarul chinezesc va iese ca veti avea baiat, stabiliti o alta data de conceptie.

600_ttc_girl3_chinese_lunar_calendar

 Pentru un baiat

Sansele de a concepe un baiat cresc daca reusiti sa va mentineti o greutate constanta, fiind ajutata de exercitiile cardio. Pierderea in greutate rapida la unele femei fac sa incline balanta spre a concepe o fetita.

600_ttc_boy3_ditch_cardio

 Pentru o fata

Daca o dieta alcalina este favorabila conceperii unui baiat, una acida cresc sansele conceperii unei fete.

600_ttc_girl4_skip_the_salt

 Pentru un baiat

Consultati Kama Sutra pentru a afla care sunt pozitiile sexuale favorabile miscarii mai rapide a cromozomilor Y.

600_ttc_boy4_consult_kama_sutra

 Pentru o fata

Singura modalitate sigura de a concepe un baiat sau o fata este fertilizarea in vitro. Procesul este foarte controversat si, de asemenea, foarte costisitor.

600_ttc_girl5_fork_up_dough

Pentru un baiat

Consumul unei cafele inainte de conceptie face ca cromozomul Y sa fie mai activ, astfel crescand sansele de a avea un baiat.

 

600_ttc_boy5_caffeine_jolt

Categorisit în: Preconceptie

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>