Efectul plasturilor de racire Babystart FertilMate asupra fertilitatii masculine

august 12, 2014 10:27 pm Publicat de Lasă un comentariu

fertilmate8

Infertilitatea masculina este un factor care contribuie semnificativ la recurgerea la un tratament de fertilitate. Aproximativ o treime din cazurile de fertilizare in vitro sunt cauzate de infertilitatea la barbati. Integritatea spermei este esentiala pentru o conceptie cu succes. Spermatogeneza este un proces foarte complex si orice obstacol in calea acestui proces vital poate duce la modificarea parametrilor spermei.

Tratamentul, in prezent, presupune corectarea oricaror factori negativi in stilul de viata pentru a obtine parametrimetrii optimi pentru sperma, iar daca aceste masuri nu au suces, se va recurge la conceptie asistata, care poate fi destul de costisitoare.

Factori in stilul de viata includ temperatura ridicata a scotului, alcoolul, obezitatea, fumatul si radicalii liberi. Cauzele organice sunt de obicei clasificate in pre-testiculare, testiculare si post-testiculare. Cauzele pre-testiculare includ factorii endocrini care afecteaza spermatogeneza, cum ar fi hipogonadismul hipogonadotrofic. Factorii testiculari includ boli, cum ar fi oreionul, traume sau radioterapie la pacientii cu cancer. Factorii post-testiculari sunt cei care duc la obstructia fluxului de sperma, care poate aparea dupa infectii si interventii chirurgicale, cum ar fi vasectomie.

Temperatura ridicata a scrotului este unul dintre cel mai putin studiat factor de risc, cu toate ca este foarte usor de corectat. Caldura are un efect negative asupra spermatogenezei si se considera ca o temperatura a scrotului cu 1-2 grade Celsius sub temperatura corpului are un avantaj natural pentru morfologia spermei.

Intr-o analiza recenta a literaturii de specialitate, numarul de spermatozoizi, motilitatea si morfologia acestora este imbunatatita cu ajutorul dispozitivelor de racire a scrotului. Dispozitivele utilizate pentru racirea scrotului, nu sunt totusi practice pentru a fi utilizate zilnic. O varianta mai practica pentru racirea scrotului o reprezinta plasturii Babystart FertilMate care permit o aplicare confortabila.

Plasturele este usor de taiat si poate fi utilizat pe orice dimensiune de scrot. Acesta vine impreuna cu o punga resigilabila, fara a fi nevoie de refrigerare. Beneficiile potentiale ale plasturilor Babystart FertiMate sunt: usor de aplicat, confortabil, mentine demnitatea individului si a vietii private.

Expunerea scrotului la temperaturi mai mici, cu ajutorul plasturilor FertilMate ar putea imbunatati materialul seminal, imbunatatind astfel fertilitatea.

Categorisit în: Produse pentru fertilitate

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>