Cand putem face primul test de sarcina?

august 19, 2014 11:11 pm Publicat de Lasă un comentariu

images

Unul dintre cele mai dificile lucruri cu privire la incercarea de a concepe este sa astepti pana cand poti sa folosesti un test de sarcina. Aceste doua saptamani de asteptare, de la ziua ovulatiei si pana in perioada cand ar trebui sa se vada rezultatele la un test de sarcina, par a fi foarte lungi si stresante. Este posibil sa incepeti sa aveti o multime de simptome in aceste doua saptamani de asteptare, de care nu sunteti sigura ca sunt simptome premenstruale sau simptome la inceputul sarcinii.

Pentru aceia dintre noi care nu pot astepta, Babystart vine cu un test pentru depistarea precoce a sarcinii pe care il puteti folosi acasa mai devreme decat alte teste. Testul de sarcina Babystart Ecostrip poate fi folosit chiar si in zilele 7-10 dupa conceptie. Acesta poate fi facut in orice perioada a zilei si vine la pachet cu 2 teste, astfel incat puteti repeta testul imediat pentru a fi sigura de rezultat.

Test-sarcina-2-3-4

In cazul in care rezultatul este inexact, exista intotdeauna cateva lucruri pe care le puteti face. Desigur, aveti posibilitatea sa asteptati cateva zile si sa repetati testul. Incercati sa folositi urina de dimineata, pentru ca aceasta are o concentratie mai mare de hCG. Puteti incerca o alta marca de test de sarcina pentru a vedea daca obtineti acelasi rezultat. In cazul in care nici acum nu sunteti convinsa de rezultat, puteti programa o vizita la medicul dumneavoastra pentru a va face un test de sange pentru a vedea daca sunteti insarcinata.

Cel mai important lucru este sa acordati timp organismului sa lucreze. Desi doua saptamani de la ovulatie pare o perioada mare, greu de asteptat, este important sa va testati la momentul potrivit, astfel incat rezultatele obtinute sa nu fie inexacte.

Categorisit în: Sarcina

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>