Incercarea de a concepe, uscaciunea vaginala si lubrifiantii

ianuarie 14, 2014 8:52 am Publicat de Lasă un comentariu

preseed_personallubricant

 

In medie, un cuplu are doar 20% sanse de a concepe un copil intr-o luna, in timpul perioadei fertile a femeii. Incercarile repetate de a concepe un copil pot duce la anxietate si la o uscaciune vaginala crescuta. De fapt, 75% dintre femei raporteaza o crestere a uscaciunii vaginale atunci cand incearca sa conceapa un copil.

Din pacate, lubrifiantii obisnuiti pot afecta sperma si pot afecta spermatozoizii sa inoate in mod normal. Numeroase studii medicale au demonstrat ca aceste produse nu ar trebui sa fie utilizate atunci cand doriti sa ramaneti insarcinata.

Lubrifiantii traditionali afecteaza sperma deoarece acestia au Ph-ul sau osmolalitatea (concentratie ioni/saruri) gresita sau pentru ca au in compozitie glicerina, care este toxica pentru spermatozoizi, in special la temperatura corpului.

In plus, multe femei care doresc sa conceapa un copil sunt preocupate de calitatea fluidului cervical. In mod normal, in timpul perioadei fertile cand se produce ovulatia, fluidele din colul uterin se schimba. Astfel, are loc o crestere a cantitatii de fluid, Ph-ul creste, pentru a sprijini smermatozoizii in calatoria lor catre ovul.

Lubrifiantul Pre-Seed este sigur de utilizat atunci cand incercati sa concepeti un copil.

Pre-Seed este primul lubrifiant care imita secretiile naturale ale organismului pentru a calma uscaciunea vaginala oferind in acelasi timp un mediu optim pentru sperma. Pre-Seed nu dauneaza spermei sau embrionilor si nu este iritant pentru femei.

Formula unica Pre-Seed are la baza numeroase brevete internationale. Acesta este singurul lubrifiant formulat de catre un o femeie fiziolog specialist in fertilitate.

Pre-Seed vine cu aplicatoare pentru a putea pune lubrifiantul intern astfel incat umezeala sa poata acoperi deschiderea vaginului si colului uterin, consolidand astfel confortul de intimitate si completarea secretiei fertile inadecvate.

De ce este Pre-Seed unic?

-          Este sigur de utilizat de catre cuplurile care incearca sa conceapa un copil

-          Studiile au aratat ca acesta nu provoaca niciun rau spermei sau dezvoltarii embrionilor

-          Studiile publicate arata ca acesta nu irita tesuturile sensibile

-          Are numeroase brevete internationale

-          Echilibrat pentru a se potrivi mucusului cervical fertil

-          Contine arabinogalatan pe baza de plante pentru suportul antioxidant al celulelor, inclusiv a spermei

-          Utilizat si recomandat de clinicile de fertilitate pentru femei

-          Utilizat cu incredere de cupluri pentru conceperea unui copil incepand cu anul 2002

Categorisit în: Fertilitate

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>