Comenzi: 0744-569-069 comanda@babystart.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Proxeed Plus pachet pentru jumatate de luna

Producător:


SigmaTau


167,00 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
Livrare gratuită
pentru comenzi mai mari de
500 lei
POŞTA ROMÂNĂ:
17 Lei
CURIER RAPID:
17 Lei
Proxeed Plus pachet pentru jumatate de luna
Cod produs: 10001

Descriere

Supliment PROXEED PLUS

Rodzina

 

PROXEED® PLUS

Ingredientele active din Proxeed Plus sunt un sprijin pentru calitatea spermatozoizilor prin furnizarea de substrat morphologic pentru celule producatoare de spermatozoizi. S-a demonstrat ca Proxeed Plus imbunatateste cantitatea, concentratia, motilitatea si viteza spermatozoizilor.

Ce este Proxeed Plus?

Proxeed este conceput pentru a spriini calitatea spermatozoizilor prin furnizarea ingredientelor ce contribuie la procesul metabolic din celulele producatoare de sperma.

Impreuna, aceste ingrediente ajuta celulele sa utilizeze lanturi de acizi grasi ca sursa de energie si mai sunt folositi de celule pentru producerea si repararea de membrane celulare.. Acizii grasi sunt cunoscuti ca fiind principala sursa de energie pentru spermatozoizi.

Proxeed este furnizat sub forma de praf si poate fi dizolvat in apa sau in alte bauturi si ar trebui administrat de doua ori pe zi. Spermatozoizii au nevoie de aproximativ 2,5 luni pentru a ajunge la maturitate si alte 30 de zile pentru a fi gata pentru fertilizarea efectiva a ovulului.

Prin urmare trebuie tinut un tratament de cel putin 3.5 luni cu Proxeed, si, de preferinta 6 luni, pentru a observa schimbari majore in calitatea spermatozoizilor. Proxeed este o cale sigura care sprijina sanatatea reproductiva. Ingredientele au fost subiectul a peste 30 de ani de cercetare si acestea au fost fabricate de catre o companie farmaceutica recunoscuta pe plan international pentru standardele inalte de calitate.

Deci, daca va aflati in situatia de a avea o calitate slaba a spermatozoizilor, de exemplu cantitatea sau motilitatea spermatozoizilor s-au dovedit a fi mici, atunci Proxeed poate furniza o solutie.

Cine ar trebui sa utilizeze.?

Recomandam faptul ca un barbat ar trebui sa considere utilizarea de Proxeed ca fiind o parte din pregatirea si participarea la planificarea unei sarcini.

. Barbatii care doresc sa ia masuri pentru imbunatatirea sanatatii reproductive ca parte a unui stil de viata sanatos, iar pentru imbunatatirea sanselor de conceptie atat femeia cat si barbatul ar trebui sa ia masuri pentru a mari sansele de a concepe un copil; pentru barbat acest lucru poate insemna sa foloseasca Proxeed dupa ce a realizat un test pentru masurarea cantitatii de sperma.

. Barbatilor cu numarul scazut de spermatozoizi le poate fi de folos tratamentul cu Proxeed. In cazul in care cantitatea de spermatozoizi s-a dovedit a fi scazuta in urma analizei de laborator a spermei si medicul dumneavoastra nu va prescrie un tratament activ, atunci Proxeed va poate ajuta.

. Barbatilor cu motilitatea scazuta a spermatozoizilor le poate fi de folos tratamentul cu Proxeed. In cazul in care motilitatea spermatozoizilor s-a dovedit a fi scazuta in urma analizei de laborator a spermei si medicul dumneavoastra nu va prescrie un tratament activ, atunci Proxeed va poate ajuta.

. Barbatii cu o miscare a spermatozoizilor care nu este rapida si inainte observata in urma unei analize de laborator, vor beneficia dupa administrarea de Proxeed Plus.

. Barbatilor care si-au reinversat vasectomia pot fi ajutati de tratamentul cu Proxeed Plus.

Care sunt beneficiile posibile de sanatate?

Ingredientele din Proxeed si-au dovedit eficienta intr-o serie de studii clinice ca sustin calitatea spermatozoizilor prin imbunatatirea a patru din cei cinci factori care contribuie la calitatea spermatozoizilor:

. cantitate

Studiile au aratat ca Proxeed este benefic pentru cantitatea spermatozoizilor. Dupa 3 luni de folosire Proxeed numarul total de spermatozoizi ejaculati au crescut la 80% dintre barbati. Studiile au aratat ca Proxeed este benefic pentru miscarile rapide, drept inainte ale spermatozoizilor.

Folosind Proxeed Plus a dus la o imbunatatire cu 80% a miscarilor rapid si drept inainte ale spermatozoizilor. Nota: Sunt disponibile date insuficiente pentru a raporta efectele Proxeed cu privire la morfologia spermatozoizilor.

Sustinere - Proxeed Plus este un supliment alimentar special conceput pentru a sprijini dezvoltarea si functia spermatozoizilor.

Cel mai semnificativ factor de reproducere masculina este calitatea spermatozoizilor. Atunci cand mobilitatea, progresia rapida si liniara, numarul, concentratia si morfologia spermatozoizilor sunt bune, sansa cuplurilor de a avea un copil creste simtitor.

. 38% dintre barbatii care incearca sa conceapa un copil vor avea valori scazute ale calitatii spermei asociate cu rate de conceptie reduse.

. Rate si mai mici de conceptie s-au observat la barbatii cu un numar de spermatozoizi la jumatate fata de numarul standard de spermatozoizi, conform OMS.

Rezultatele sondajului din SUA - martie 2001 privind utilizatorii de Proxeed

Din 5,154 utilizatori Proxeed contactati pentru un sondaj in SUA 1,182 au afirmat despre Proxeed

. Aproape o treime (31%) dintre utilizatorii Proxeed au conceput un copil.

. 62% dintre sarcini au aparut in primele 6 luni de utilizare de Proxeed.

. 65% dintre cuplurile chestionate au incercat sa conceapa un copil de peste 1 an, iar 33% de peste 2 ani.

. Mai mult de jumatate (55%) dintre utilizatori, reamintindu-si rezultatele pre si post de la analizele spermei, au afirmat faptul ca s-au imbunatatit rezultatele dupa ce au luat Proxeed.

. Rata de sarcina a fost de 28% in randul cuplurilor care utilizeaza doar Proxeed, iar in randul celor care flosesc si ART (tehnici de reproducere asistata cum ar fi de exemplu FIV) rata de sarcina a crescut la 36%.

. Intr-un sondaj follow-up in randul cuplurilor ce nu folosesc nici o tehnica de reproducere asistata (ART), rata de sarcina a fost de 55%. Acest rezultat a fost acelasi la cupluri cu sau fara antecedente de varicocel.

 

 

Ingredientele din ProXeed® Plus, supliment pentru fertilitate masculina, ofera suportul nutritional necesar pentru o calitate optima a spermei. Vedeti mai jos ce face fiecare ingredient si cum contribuie fiecare la sanatatea reproductiva masculina.

 

 


Fructose 1 g


Citric acid 50 mg


Selenium 50 mcg


Coenzyme Q10 20 mg


Vitamin C 90 mg


Zinc 10 mg


Folic acid 200 mcg


Vitamin B12 1.5 mcg

 Ingrediente -Functii TargetateZinc, Folic acid, Vitamin B12 - imbunatatesc maturarea spermei si functia ei


 Fructose, Citric acid - Creste si protejeaza metabolismul energeticSelenium, CoQ10, Vitamin C, Zinc,  - Protejeaza sperma de redicalii liberi

 


Ingredientele joaca un rol cheie in metabolismul energetic al spermei. Multe studii clinice au demonstrate ca aceastea joaca un rol important in functionalitatea spermei crescand mobilitatea spermatozoizilor, morfologia spermei, concentratia spermei si cantitatea de sperma. Ajuta sperma prin protejarea ei de radicalii liberi prin scaderea productiei acestora din urma.

 

Fructoza este unul dintre factorii majori care ajuta la elasticizarea energiei prezente in lichidul seminal.

 

 Acidul Citric este implicat in anumite aspect ale metabolismului energetic

 

Vitamina B12 este implicate in maturarea celulara si sinteza de DNA. Deficienta de vitamina B12 este asociata cu cantitate mica de sperma si mobilitate redusa a spermatozoizilor; deci pentru o sanatate crescuta a spermei, vitamina B12 este esentiala.

 

Seleniul este un antioxidant puternic care stabilizeaza flagelul spermatozoizilor. Deficienta de seleniu este asociata cu mobilitate scazuta a spermatozoizilor. Un supliment alimentar pe baza de seleniu, cum este Proxeed Plus, duce la cresterea mobilitatii spermatozoizilor

 

Coenzyme Q10 actioneaza ca un antioxidant si ca un promotor de energie si stabilizeaza integritatea flagelului spermatozoidului. Studiile au demonstrat o corelatie intre nivelul de Coenzima Q10 si sanatatea spermei.

 

Vitamina C este un antioxidant prezent in plasma seminala. Suplimentarea de vitamina C a imbunatatit considerabil calitatea spermei la fumatori.

 

Zinc este important pentru productia de sperma. Barbatii infertili au niveluri mai reduse de zinc in sperma fata de barbatii normali

 

Concentratiile de Acid Folic au fost gasite mai mari in fluidul seminal decat in plasma la barbate. Studiile sugereaza ca suplimentarea de acid folic impreuna cu zinc imbunatatesc sanatatea spermei atat la barbatii subfertili cat si la cei fertile.

 

Ingrediente Active: fructose, citric acid, Vitamin B12, selenium, coenzyme Q10, Vitamin C, zinc, folic acid

 

Ingrediente Inactive: Sucroza, fructoza, flavoare de lamaie, potasiu acesulfam

 

Comandati astazi ProXeed® Plus cu maxima discretie!

 

Marturii/Pareri ale Clientilor care au folosit Proxeed

 

Buna tuturor! Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie. A fost groaznic pentru noi, deoarece ne doream atat de mult un copil care sa dea sens vietii noastre, sa ne coloreze viata. Nu ne ramasese decat sa fim optimisti si sa gasim o rezolvare la problema noastra. La indrumarea unei prietene am incercat un tratament ce contine ingrediente pe baza de plante, pe atunci gasindu-se numai in Italia, este vorba de Proxeed Plus. L-am gasit si in Romania. Dupa un tratament cu acest produs, rezultatele nu au incetat sa apara. La inceputul tratamentului, rezultatele spermogramei imi spuneau ca sotul nu are decat cateva sute de mii de spermatozoizi. Dupa doua luni de tratament, am ramas insarcinata! Proxeed a fost principalul ajutor pentru problema noastra. Acum ne bucuram de bebelusul nostru cel voinic si sanatos. – Iulia, Brasov

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin legislatia internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara prescriptie medicala si nu au rolul de a inlocui tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot varia de la un organism la altul, in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii


Nu aveți nici un produs în coș