Comenzi: 0744-569-069 comanda@babystart.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Tratament Azoospermie

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:
Profertil Profertil Cod: 10002


250,00 Lei

Comandă
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:

Tratament Azoospermie

 

AZOOSPERMÍE s. f. Absenta spermatozoizilor din sperma care determina sterilitatea. – Din fr. azoospermie.

 

 

In termeni medicali, azoospermia inseamna lipsa totala a spermatozoizilor din sperma recoltata sau ejaculata. Pe langa oligospermie (lipsa partiala a spermatozoizilor) si astenospermie (spermatozoizi cu mobilitate scazuta), azoospermia reprezinta o cauza curenta a secolului XXI pentru infertilitatea masculina.

 

Se cunoaste ca aproximativ 5% din populatia mondiala masculina se confrunta cu azoospermie.

 

Azoospermia se regaseste sub doua forme:

-        Azoospermia excretorie. Spermatozoizii nu pot fi eliminate datorita obstructiei canalelor de evacuare (sechele ale unor boli cu transmitere sexual, fibroze sau infectii repetate), desi ei s-au format si dezvoltat in cantitati si caracteristici normale.

-        Azoospermia secretorie. Datorita unor inflamatii, tratamente anticancer, anomalii genetice sau criptorhidei, spermatozoizii nu se formeaza normal la nivel tesutului spermatogenic.

 

Clinic, este important sa se determine daca barbatii cu azoospermie au o obstructie ca o cauza a problemei, deoarece aceasta poate fi tratata si schimbata cu microchirurgie.

 

In cazurile de azoospermie secretorie, in care productia de sperma nu este normala, se presupune ca obstructia nu exista. In majoritatea cazurilor, aceasta forma este medical tratabila, cu ajutorul unor suplimente ce ajuta la dezvoltarea normala a spermatozoizilor incepand cu tesutul spermatogenic si pana la maturitate.

 

Un astfel de tratament pentru azoospermie este Fertil Man Plus.

 

 

Terapiile nutritionale si antioxidantii ale caror beneficii au fost demonstrate pentru tratarea azoospermiei, imbunatatirea morfologiei si motilitatii spermei includ: L-Arginina, Zinc, Seleniu, Vitamina A, Vitamina B, Vitamina C, Vitamina E, Glutation, Coenzimea Q10 si Acid Folic. Toate aceste ingrediente sunt incluse in formula revolutionara a  suplimentului pentru calitatea spermatozoizilor - Babystart Fertil Man Plus.

 

Alte produse care pot trata azoospermia sunt Profertil si Proxeed Plus, insa, datorita ingredientelor complete si a rezultatelor avute in decursul anilor, recomandarea noastra este Fertil Man Plus. In tabelul de mai jos gasiti comparatia dintre cele 3 produse.

fertilmanplus.png

 

Pentru a comanda Fertil Man Plus dati click pe acest text.Nu aveți nici un produs în coș