L-Arginina imbunatateste fertiliatatea la barbati si femei

septembrie 5, 2014 11:25 pm Publicat de Lasă un comentariu

 

Couple Relaxing In Bed Wearing Pajamas

L-arginina este un aminoacid adesea luat sub forma de supliment de cuplurile care se confrunta cu fertilitatea. L-arginina este importanta pentru o sanatate optima si ajuta la protejarea organismului de diferite boli. Cele mai importante surse de l-arginina sunt: nuci, linte, fasole, soia, galbenus de ou, carne, produse lacatate.

L-arginina este importanta pentru un sistem imunitar puternic si este, de asemenea, recomandata pentru cuplurile care se confrunta cu probleme de fertilitate. Pe langa alimentele consumate mai sus, puteti creste aportul de L-arginina din organism printr-un supliment alimentar. O varianta foarte buna de supliment alimentar o reprezinta vitamine Fertilman sau Fertilcare.

L-arginina are un rolul de a imbunatati starea de reproducere la barbati si la femei, deoarece:

-          Aceasta creste circulatia sanguine la nivelul uterului, ovarelor si organelor genitalale. Cresterea fluxului de sange poate imbunatati sanatatea reproducerii, permite productia optima de ovule, creeaza un mediu mai bun pentru ovulul fecundat si imbunatateste sansele de conceptie.

-          Creste nivelul de oxid nitric. L-arginina este folosita de organism pentru a crea oxid de azot care ajuta la prevenirea problemelor de fertilitate de la nivelul uterului cum ar fi fibromul, endometrioza.

-          Sprijina productia normala de sperma prin cresterea cantitatii si motilitatii acesteia.

-          Imbunatateste productia de mucus cervical. Cresterea fluxului sanguin de la nivelul organelor genital poate ajuta la producerea de mucus cervical. Productia de mucus cervical anormal reprezinta o problema de fertiliatte cu care se confrunta aproximativ uan din douazeci de femei.

-          Sprijina un libido sanatos. Cresterea fluxului de sange de la nivelul organelor genitale atat la femei, cat si la barbati duce la un libido crescut. La barbati, cresterea fluxului sanguin la nivelul penisului poate duce la erectii mai puternice. L-arginina este adesea recomandata pentru barbatii care sufera de disfunctie erectila. La femei, cresterea fluxului de sange catre organele genitale poate duce la excitatie sexuala crescuta si la orgasm. Un libido sanatos joaca un rol important in conceptie.

Etichete: , , , , , ,

Categorisit în: Fertilitate

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>