Pestele cu un continut redus de mercur

octombrie 2, 2014 10:51 pm Publicat de Lasă un comentariu

fish-low-mercury

Ni s-a spus dintotdeauna ca pestele este o modalitate foarte buna de a stimula puterea creierului si de a ne pastra mintea ascutita. Dar consumul de peste are si el riscul sau. In dependenta de specia pe care o consumati, obtineti cate o doza de mercur odata cu fiecare muscatura. Partea cea mai inspamantatoare este ca puteti sa nu va dati seama de acest lucru. In timp ce dozele mai mari pot provoca  iritabilitate, tremurici, oboseala, dozele mai mici pot sa ramana complet neobservate. In cazul consumului sporit de peste,  verificarea nivelului de mercur din sange va va permite sa identificati impactul consumului acestuia asupra sanatatii dumneavostra.

Evitarea consumului de peste ce contine o cantitate sporita de mercur va va permite sa mentineti nivelul mercurului din sange la o treapta admisibila. Pentru a afla care sunt cele mai sigure specii, atunci cand vine vorba de mercur, consultati ghidul nostru.

Speciile cu un nivel ridicat de metil-mercur care este toxic pentru dezvoltarea nervoasa a fatului, asa ca trebuie acordata o atentie deosebita consumului de peste.

CANTITATE SCAZUTA DE MERCUR

1.Somon proaspat

2.Creveti

3.Sole

4.Tilapia

5.Ansoa

CANTITATE MEDIE DE MERCUR

Conserve de ton

2.Mahi Mahi

3.Homar

4.Halibut

5.Biban dungat

CANTITATE SPORITA DE MERCUR

1.Macrou

2.Rechin

3.Ahi Tuna

4.Peste-spada

5.Marlin

Etichete: , , ,

Categorisit în: Alimentatia in timpul sarcinii

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>