Planificarea unei sarcini

martie 14, 2014 11:28 am Publicat de Lasă un comentariu

 

images (3)

Intentionati sa ramaneti insarcinata? Acest lucru presupune o pregatire in avans. Este necesar ca viitorii parinti sa fie pregatiti pentru o noua misiune, asumarea responsabilitatii pentru sanatatea, calitatea vietii si soarta copilului. Pentru a face acest lucru viitorii parinti trebuie sa renunte la obiceiurile proaste pe care le aveau inainte (consumul de tutun, alcool etc.), sa-si modifice stilul de viata si de nutritie, adoptand un stil de viata mai sanatos, cu o alimentatie sanatoasa, sa inceapa sa ia vitamine si medicamente utile inca din perioada de preconceptie.

Potrivit statisticilor, doar 25% dintre cupluri reusesc sa conceapa un copil din prima luna cand si-au propus, in timp ce 5% reusesc sa conceapa intr-o  perioada de 1 pana la 1,5 ani. Deci, daca nu reusiti sa ramaneti insarcinata din prima, cu siguranta acest lucru nu inseamna ca nu veti putea ramane vreodata. Cu toate acestea, puteti lua in calcul anumiti factori care duc la cresterea sanselor de a concepe un copil.

Aproape jumatate dintre problemele de infertilitate se datoreaza calitatii proaste a spermei. Acest lucru poate insemna o scadere a numarului de spermatozoizi, a motilitatii sau viabilitatii acestora, precum si o schimbare a formei lor. Principalele motive pentru calitatea proasta a spermei, pe langa o boala ereditara sunt: stresul, alimentatia saraca, fumatul, abuzul de alcool. Astfel, cu aceasta problema a infertilitatii masculine se poate confrunta orice barbat, dar din fericire aceasta poate fi rezolvata.

images (1)

Medicii recomanda o perioada de pregatire pentru conceperea unui copil, nu numai pentru mama, dar si pentru tata. Pentru ca sperma sa fie sanatoasa este nevoie de un porces de formare de aproximativ 70 de zile. In acest timp, un om are nevoie sa mentina un regim alimentar sanatos, echilibrat, bogat in proteine animale si vegetale, vitaminele A,C, B12, E, minerale, zinc si selenium.

De asemenea:

-          nu purtati lenjerie de corp si pantaloni prea stramti, deoarece acest lucru duce la supraincalzirea spermei

-          nu purtati telefonul mobil in buzunarul de jos de la pantaloni, deoarece radiatiile nocive pot afecta sperma

-          mergeti mai mult pe jos; veti reusi astfel sa evitati procesul de stagnare in zona pelvina;

-          nu fiti nervos si incercati sa va pastrati calmul in orice situatie

 

In unele cazuri, cu toate ca barbatul este perfect sanatos si activ, sperma lui este “lenesa”, caz in care trebuie sa luati masuri mai serioase. Babystart a venit in ajutorul acestor persoane cu suplimente speciale pentru a imbunatati calitatea spermei. Unul dintre aceste suplimente, special creat pentru a creste calitatea spermatozoizilor este FertilManPlus.

images (2)

Acest medicament actioneaza in 4 directii:

  1. Promoveaza productia unei cantitati de sperma mai productive, datorita L-cantinitei. Aceasta substanta influenteaza pozitiv procesul de productie a spermei, accelerandu-l si stimulandu-l. De asemenea, L-carnitina imbunatateste capacitatea de fertilizare a spermei.
  2. Imbunatateste structura morfologica a spermei. Structura celulelor germinale de sex masculin afecteaza in mod direct motilitatea acestora, astfel L-arginina si taurina, care se gasesc in acest supliment, au un rol esential in formarea formei corecte a spermatozoizilor sanatosi.
  3. Creste viabilitatea spermei – unul dintre cei mai importanti indicatori ai calitatii spermei masculine. L-arginina si taurina contribuie nu numai la formarea de celule sanatoase, ci si la cresterea numarului de spermatozoizi “vii” si la prelungirea activitatii acestora.
  4. Mai mult decat atat, FertilManPlus are un efect benefic asupra sistemului urogenital datorita setului important de vitamine si minerale care intra in compozitia acestuia: magneziu, vitamina C, vitamina E, fier, vitamina B3, zinc, vitamina B6, selenium, vitamina D3, vitamina B5, coenzima Q10, vitamina B2, vitamina A, acid folic, vitamina B12.

fertilmanplus

Concentratia ingredientelor din FertilManPlus este aleasa astfel incat sa ofere un efect pozitiv maxim asupra calitatii spermei si sa imbunatateasca proprietatile sale de fertilizare.  Acest supliment este fabricat in Marea Britanie, iar pretul sau este mult mai accesibil spre deosebire de produsele similare de pe piata.

FertilManPlus este un supliment alimentar foarte concentrat, care a ajutat multe cupluri sa-si formeze o familie completa si fericita. Visul de a deveni parinte poate deveni realitate cat mai curand posibil cu produsul FertilManPlus!

Categorisit în: Fertilitate

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>