Cum sa cresteti sansele sa ramaneti insarcinata

martie 18, 2014 3:13 pm Publicat de Lasă un comentariu


download (1)

Unele femei raman insarcinate fara nicio problema. Dar exista si femei care au si dificultati in conceperea unui copil. Nu intotdeauna imediat ce va hotarati sa aveti un copil, acest lucru se si intampla. De aceea va recomandam sa luati in calcul anumite elemente care cresc probabilitatea aparitiei unei sarcini.

 

Relaxati-va

 

Relaxare-pe-bani-putini--Mergi-in-vacanta-pe-voucher

Corpul nostru este obosit de ritmul frenetic al vietii si prin urmare este intr-o stare continua de stres. Multe cupluri, incearca in zadar sa aiba un copil pentru o perioada lunga de timp, reusind sa faca acest lucru intr-o vacanta, departe de stresul cotidian. Acest lucur se datoreza faptului ca in vacanta va relaxati atat trupul cat si sufletul, lasand deoparte obsesia de a concepe. Acest lucru ajuta la reglarea nivelurilor hormonale si a fertilitatii.

Calitatea materialului seminal depinde de perioada din an ai conceptiei: spermatozoizii sunt cei mai activi primavara, cand toata natura invie, si toamna, atunci cand corpul este plin de vitamine si minerale. Deci, cei care doresc sa devina parinti isi pot planifica o vacanta primavara sau toamna. Frumusetea unei plaje si aerul proaspat si relaxant al muntelui ajuta fertilitatea.

 

Calculati-va ovulatia

Sansele de conceptie cresc semnificativ in perioada de ovulatie. Ovulatia are loc, in general, la mijlocul ciclului, astfel cu cateva zile inainte de inceperea acestuia si aproximativ trei zile dupa ovulatie este momentul cel mai potrivit pentru a deveni parinti.

Exista o multime de metode cu ajutorul carora femeile isi pot determina perioada maxima de ovulatie:

  • Teste de ovulatie pe baza de urina. Unul din aceste teste care ofera femeilor posibilitatea sa-si identifice cele mai bune 2 zile pentru conceptie este Ovulation Test Kit de la Babystart.  Acest test poate fi folosit acasa, determinand niveluri ale cresteriii hormonului LH in urina. De asemenea, tot de la Babystart va recomandam testul FertilCheck Female fertility Test care determina nivelul de FSH din urina.

 

fertiltests

  • Teste de ovulatie pe baza de saliva. Unul dintre aceste teste, care poate fi folosit toata viata este testul Fertil Focus de la la Babystart, care determina cresterea nivelului de estrogeni care are loc inainte de ovulatie. Datorita faptului ca cresterea estrogenilor precede cresterea nivelului hormonului LH, Fertil Focus va ofera un avans pentru a afla momentul ovulatiei.

fertilfocus_1

 

Renuntati la medicamente

Multe medicamete hormonale (contraceptive sau alte medicamente pentru tratamentul anumitor boli) afecteaza fertilitatea. Trebuie sa renuntati complet la acestea cu cateva luni inainte de conceperea unui copil. Efectul contraceptivelor hormonale poate aparea, aproximativ inca doua luni, prin reducerea absorbtiei de vitamine, acid folic si magneziu.

 

Consumati vitamine

Pentru o conceptie cat mai usoara si sanatoasa organismul trebuie sa furnizeze toate materialele necasare pentru a construi corpul embrionului si a mentine viabilitatea acestuia. Vitaminele de care are nevoie in special o femeie sunt vitamina E si acid folic.  Va recomandam ca in cele trei luni inainte de conceptie sa luati un complex de multivitamine special pentru femeile insarcinate. Acest supliment va da organismului substantele necesare si va  contribui, de asemenea, la ovulatie. Va recomandam vitaminele FertilCare, un complex de vitamine, minerale si aminoacizi, special creat pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate, dar si pentru utilizare in timpul sarcinii.

fertilcare

Daca sunteti impotriva consumului de suplimente alimentare, puteti compensa necesarul de vitamine cu o dieta bogata in special in acid folic.

 

Urmati un regim alimentar special

S-a demonstrate stiintific ca fluctuatiile in greutate ale corpului afecteaza negativ conceptia. Femeile subponderale sau supraponderale au adesea probleme in ceeea ce priveste fertilitatea. Prin urmare, in perioada de planificare incercati sa evitati dietele drastice, acestea fiind daunatoare si ovarelor si hormonilor sexuali. In acesta perioda trebuie sa adoptati o dieta sanatoasa.

download (2)

Spuneti NU:

-          Bauturilor alcoolice, cafelei si ceaiului concentrate

-          Mancarurilor grase, prajite sau afumate

-          Excesului de zahar (zaharul creste cantitatea de adrenalina care blocheaza un hormon feminin important si anume progesteronul)

-          Consumului de tigari

Adaugati in dieta dumneavoastra legume si fructe proaspete, fructe de padure, peste, carne slaba. Unele persoane folosesc celebrele “amplificatoare de putere a contactelor sexuale” :miere, patrunjel, nuci, ciuperci etc.

download (3)

 

Creati temperatura optima in zona abdomenului

Calitatea materialului seminal depinde foarte mult de temperatura de pastrare a spermatoizilor. O temperatura mai mare de 35 de grade duce la pierderea eficacitatii materialului seminal. De aceea nu se recomanda baile in aburi fierbinti ssau mersul la sauna in perioada de conceptie. Plasturii FertilMate pentru racire de la Babystart va vor ajuta la scaderea temperaturii la nivelul testiculelor si la marirea cantitatii de sperma produsa.

fertilmate8

 

Categorisit în: Fertilitate

Acest articol a fost scris de admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>